Hotell Nissastigen finns i Gislaved, centralt i södra Sverige. Gislaved ligger i en av landets mest trafikerade riksvägskorsningar. Riksvägarna 26 och 27 korsar varandra precis runt knuten av hotellet. Göteborg ligger 150 km från oss, Halmstad 100 km, Jönköping 70 km och Borås 66 km.

Hotell Nissastigen har 54 rum fördelat på 4 våningsplan. Vi kan tillhandahålla 120 bäddar. På Hotellets baksida har Ni vår stora parkering som är helt gratis för våra gäster. Där går det enkelt att parkera med alla sorters fordon, från motorcyklar till lastbilar.

 

Hotell Nissastigen har en gedigen historia där mycket har hänt sedan det uppfördes för första gången i början av 1900-talet. Den 1 maj 1944 förstördes hotellet i en förödande brand, för att på nytt byggas upp till våren 1946. Under senare år, fram till hösten 2006 har hotellet ingått i kedjan Park Inn. I samband med försäljningen togs det gamla namnet Hotell Nissastigen tillbaka av de nya ägarna.

 

Hotell Nissastigen ligger på Stortorget i centrala Gislaved. I kommunen finns det mängder av aktiviteter och utflyktsmål. Vintertid kommer busslaster med alpinlystna turister till Hestra och Isaberg medan sommaren lockar turister till bl.a. Store Mosse, möbelriket + mycket annat. När shoppingsuget blir stort erbjuder Gislaved butiker för alla smaker.

Vår policy är att framstå som det personliga Stadshotellet där man skall trivas som kund. Oavsett om det handlar om boende, konferenser, events eller besök i vår restaurang. Vi vill ge den service våra kunder förtjänar, nämligen den allra bästa.

För karta över Gislaveds Kommun klicka på bilden